Aanmelden

Als je uitgenodigd wilt worden voor de gewoonlekkerdansen.nl/BUITEN op zaterdag 5 sept. a.s., vul dan onderstaand formulier volledig in.

Om in geval van nood alle bezoekers individueel te kunnen informeren, kun je ALLEEN VOOR JEZELF aanmelden en betalen; je kunt dus maar één kaartje kopen.
Een tweede kaartje apart kopen met dezelfde gegevens, wordt geannuleerd. Sorry voor de overlast hiervan, maar in deze Coronatijd weegt voor ons het risico voor jullie en onze gezondheid zwaarder.

Als de overheid de beslissing neemt die realisatie van deze dansavond onmogelijk maakt, dan annuleren wij hem; daarover wordt je tevoren geïnformeerd en dan krijg je de betaling terug.

​Gewoonlekkerdansen.nl is een besloten bijeenkomst voor genodigden; je kunt dus niet zo maar een introducé meenemen of onaangekondigd langskomen. 

 
Controleer je e-mailadres en telefoonnummer, voordat je hieronder op de knop ‘Betalen’ klikt. De bevestigingsmail met nadere informatie die je daarna ontvangt, is tevens je toegangsbewijs. Mocht je betaald hebben en na een paar minuten geen bevestigingsmail hebben ontvangen, stuur dan een bericht via het formulier op de contactpagina.

​Je aanmelding en betaling zijn datum-gebonden en kunnen niet voor een andere datum worden ingeruild. Wél is het mogelijk om een andere danser blij te maken met jouw reservering, als je dat tijdig per mail aan ons doorgeeft.


Totaal: € -

Na betaling worden je gegevens opgenomen in onze emaillijst. Dan krijg je voortaan enkele dagen eerder dan anderen de uitnodiging voor gewoonlekkerdansen.nl. Als je NIET in deze emaillijst wilt worden opgenomen, kun je dat kenbaar maken via de contactpagina.