Eindelijk… we gaan weer dansen!

Vrijdag 5 november 2021 is het zover! Aanvang 20u. Maar anders: meer uitdaging, een nieuwe locatie, dus niet terug naar ‘het oude normaal’.

PLUS. Onze nieuwe ruimte is groot, hoog en goed geventileerd. Theaterhuis De Berenkuil mogen we gaan proberen. Een levendig cultureel verzamelpand in de Utrechtse wijk Wittevrouwen. Studio Oost op de eerste verdieping is met een houten vloer, grote ramen en fijne faciliteiten, speciaal bestemd voor dansen. Biltstraat 166 in Utrecht.

PLUS. Met humor onze hersenen ‘uit’ helpen zetten. Ons binnen 5 minuten op een aanstekelijk ritme aan het dansen krijgen. Afrikaans dansen, want John Kayongo – die we vroegen om dit deze keer met ons te doen – groeide op in Oeganda, waar hij ook mooie verhalen over heeft. Hij werkt zo’n 5 kwartier met ons, ergens tussen 20 en 22u.

GEWOON. Na afloop draait ‘onze’ John swingende muziek, gemixt met video, uit de jaren ’70, ’80 en ’90 & een beetje van nu. Pop, rock, funk, een beetje disco en wat wereldmuziek. Ineke & Bert doen de ontvangst. Tussendoor serveren we hapjes en drankjes tegen redelijke prijzen. Gemoedelijk, met respect en een topsfeer op en rond de dansvloer. Geen knipmessende bediening of uitsmijter aan de deur. Voor vrienden en bekenden, die hún vrienden en bekenden weer meebrengen; doe dat dus gerust!

MIN MAAR TJA… Tot uiterlijk 24 uur, want dan moet van Corona het grote licht aan. Net als dat ze eist dat je ons bij binnenkomst de QR-code uit je Corona Check App met goed gevolg toont en je ID laat zien. En natuurlijk je toegangsbewijs, dat je vooraf hier kopen moet en €10,- kost.