DJ

Muziek is mijn grote hobby. Verzamelen, luisteren en voor anderen draaien van muziek, doe ik al sinds mijn vroegste jeugd (DJ). De laatste jaren zoek ik nog vooral live-opnames met bijbehorende filmbeelden (VJ).

Extra goed thuis ben ik in de muziek van de jaren ’60, ’70 en ’80: pop, rock, funk, disco. Maar hedendaagse dansbare muziek voeg ik graag in. Verzoeknummers moedig ik aan. En desgewenst wijk ik uit of ga ik over naar andere muziek. Zo VJ-de ik laatst een feest met Afrikaanse muziek. Ook was ik eens DJ bij een tango-orkest, in een Jazzweek en draaide ik op een spetterend oud-en-nieuwfeest met eerst veel buurtbewoners en later vooral studenten in een Utrechts cafĂ©. Het enthousiasme dat ik uitstraal, wordt vaak aanstekelijk genoemd.

Geluidsversterking, videoprojectie en ook discolicht en een mooie verlichte werktafel kan ik meebrengen. Met een opdrachtgever maak ik tevoren kennis om verwachtingen en mogelijkheden uit te wisselen. Op basis daarvan doe ik een vrijblijvend (kosten)voorstel. Onkosten krijg ik graag vergoed, maar van de opbrengst hoef ik niet te leven.

Aarzel niet om contact te zoeken. Graag beantwoord ik je vragen of maak ik vrijblijvend met je kennis. Ook al ga je daarna niet verder met mij, je krijg vast een beter beeld van wat je wilt en kunt.